Länge sedan!

Oj oj oj vilken tur att jag har noll läsare för nu var det fattigt med uppdatering på sista tiden! Sex dagar sedan jag skrev något nytt!

Den här veckan har jag jobbat lite timmar på ett ställe och igår erbjöd dem mig ett heltidsvik från och med Mars och ett år framåt. Sen hade jag sökt ett annat jobb, var på intervju i tisdags och blev erbjuden jobbet. Så nu står jag i valet och kvalet! Svårt. Jag skulle vilja veta om vi ska flytta först för att kunna bestämma mig men det verkar ju dröja... På fredag ska jag iaf provjobba eller typ besöka dem på det andra stället. Vi får se men det lutar mot det. 

Ja, vet inte vad mer jag ska skriva....orkar inte.  

Nästan fredag

Vi har ju turen att få helg på torsdagar än så länge eftersom min sambo är ledig på fredagar. Så idag är det nästan fredag för oss! Det är skönt.
MEN, nästa vecka blir det nog inte tidig fredag för min del för jag börjar jobba på måndag! Jag har fått ett timvik på en förskola i stan. På måndag blir det heldag för då går jag dubbelt med den ordinarie personalen, sen resten av veckan jobbar jag nog bara tre timmar per dag om ingen är sjuk som jag kan vikariera för. Det känns så skönt att äntligen få jobba lite! Och rätt skönt att glida lite försiktigt in i arbetslivet igen liksom, inte börja med heltid på en gång. Jag lär vara helt slut ändå bara av några timmar!
Vi får se hur mycket jag kommer få jobba, känns ju lite som att börja på ruta ett igen, börja om från noll men va fan! Måste få in en fot nånstans! Ska bli kul :)

Idag har jag inte gjort så mycket, har kännt mig lite illamående och snurrig i huvudet de senaste dagarna. Sen jag var och lämnade blod typ, det hänger säkert ihop med det! Men jag har tvättat tre maskiner tvätt i alla fall, handdukar och lakan. Känns bra att ha gjort nånting! Sen var jag och lillvovven ute på en längre runda nyss, kallt är det minsann men det bryr inte hon sig om! Tjock päls!
Nä, nu ner och hämta sista tvätten!

RSS 2.0